Maak een afspraak
Toegang

Page content

Behandeling

CryoBehandeling

De behandeling wordt gestart met een gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met maximum grootte van één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen wordt het resultaat per oppervlakte verminderd.
Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan.
De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).
Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.
Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder in gemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.

Behandelplan omtrekvermindering

Bij aanvang van deze behandeling moet u weten dat er gemiddeld gezien 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 14 dagen, zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog door. In de weken waar u geen Cryo 21 behandeling gepland heeft kan perfect wel een andere behandeling laten doorgaan.

resultaten na kuur behandelplan

resultaten na kuur behandelplan

Behandelplan versterving

Deze behandelingen gebeuren in kuren waarbij gestart wordt met twee behandelingen per week en wanneer het gewenste resultaat behaald is, wordt één onderhoudsbehandeling per maand geadviseerd.
Tijdens de volledige duur van uw Cryo 21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag.

Behandelingstype

Cryo21 wordt toegepast op het lichaam voor de behandeling van gelokaliseerde vet en natuurlijke cellulitis. We behandelen, esthetische problemen ter hoogte van de heupen, billen, dijen. Elke patiënt werd onderworpen aan zes behandelingen met telkens een interval van 14 dagen.

 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: