Maak een afspraak
Toegang

Page content

De uitdaging van 2016

Ga samen met cryo-instituut de vel-challenge aan, wil je in 2016 aan je figuur werken en kunt je daarbij ook wel een beetje hulp gebruiken, de cryo 21 bied je hier de oplossing voor cryo contouring aan. Met behulp van cryolipolise of ook wel coolsculpting genoemd.

Vrouw.nl

Bij een enquête van www.vrouw.nl onder 2800 deelnemers blijkt dat 60% dus een ruime meerderheid tevreden is met zichzelf , en 18% zelfs heel gelukkig is. Dat betekend dat er 22% van de ondervraagde ronduit ontevreden is met zichzelf. 30% van de vrouwen geeft hun lichaam een cijfer van een 6 of lager. Tijd voor goede voornemens voor het komende jaar.

Het minst tevreden zijn de vrouwen over hun buik, zelfs de helft heeft met dit lichaamsdeel een probleem. Dit betekend dat er lokaal gewerkt moet worden om de buik een steviger aanblik te geven. De cryo21 zorgt ervoor datje juist die behandeling van de buik lokaal kan verbeteren met het definitief verbranden van vetcellen, dit wordt gedaan door bevriezing.

Tijd om een afspraak te maken met het www.nederlands-cryo-instituut.nl na 1 behandeling is vaak al een 2-4 cm van de buikomvang geslonken. Na 12 behandelingen zijn de resultaten verbluffend te noemen.

centimeters afvallen op buik, billen en bovenbenen

resultaten na kuur behandelplan

    Comment Section

    0 reacties op “De uitdaging van 2016

    Plaats een reactie


    *


    Klik gerust eens door onze categorieën heen: