Maak een afspraak
Toegang

Page content

Cryo behandeling

Cryo behandeling

Cryobehandeling: Alles al geprobeerd om af te vallen? Of willen de laatste centimeters er niet af? Dan is Cryo 21 dé oplossing voor u!

In de zomer voor onze klanten bij een kaart van 10 behandelingen er 3 behandelingen cadeau ( € 300)
Overtollig vet op uw billen, buik, hals, bovenarmen of bovenbenen? De Cryo 21 rekent er definitief mee af. Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, verwijdert de Cryo 21 van 3 cm tot 8 cm vet per kuur van 6 behandelingen! Kortom, de Cryobehandeling is dé oplossing voor de probleemzones.

De Cryo 21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

GEZICHTSBEHANDELING OM MEER VOLUME TE GEVEN AAN DE LIPPEN

Deze cryobehandeling of Cryotherapie gebruikt o.a. de volgende producten  Mousse Reiniging, Lips Volumizing Gel 21 MILA LINE

RESULTAAT:

Deze cryobehandeling garandeert een intense hydratatie en een sterke anti-rimpel actie, terwijl het de lippen een sensueel en gevuld effect geeft. Het bevat een actief ingrediënt (Ultra Filling Spheres) dat bestaat uit microsferen van uitgedroogd hyaluronzuur en extracten van Konjac. De lipofiele microsfeer dringt diep door in de opperhuid en zwelt op met een vullend effect, enkele minuten na gebruik. Het Essential Oil Cinnamon helpt de vermeerdering van de microcirculatie met een onmiddellijk turgor effect.

BEHANDELING VAN DE BENEN (VERDICHTING-VERMINDERING)

Deze Cryotherapie gebruikt onder andere de volgende producten: Compacting-Reducing Legs Cream, Circulation Activator Body Serum 21 MILA LINE

RESULTAAT:

Deze crème bevat een vernieuwend actief micro ingekapseld ingredient voor een diepe werking op lokaal vet op heupen en dijen. Het hyaluronzuur in de vorm van microsferen bevochtigt de huid in de diepte. Het Circulation Activator Body Serum vermindert het vasthouden van vocht en zorgt voor het afvoeren van het vocht. De extracten van Butcher’s Broom, Horse Chestnut, Centella en Ginkgo genereren een effectieve actie om de microcirculatie te beschermen. De huid zal zacht, stevig en gehydrateerd zijn. De behandeling doet de “sinaasappelhuid” vervagen en geeft gelijk een gevoel van welbehagen.

BORSTBEHANDELING VOOR MEER VOLUME

Deze Cryotherapie gebruikt onder andere de volgende producten:  Breast Toning Volumizing Cream 21 MILA LINE

RESULTAAT:

Crème met een onmiddellijk gevoel van volume en vulling. Vanaf de eerste behandelingen zal de huid gladder, steviger en elastischer aanvoelen. Dag na dag zal de borst meer opgeblazen zijn en vol aanvoelen met veel volume. Het weefsel van de huid is veerkrachtiger en compacter.

CRYOBEHANDELING VAN DE HANDEN ANTI-AGE

Deze Cryotherapie gebruikt onder andere de volgende producten: Hand Cream Anti Age 21MILA LINE

RESULTAAT:

Anti-aging handcream is meteen effectief: het bevat “Mout Extract” en “Parel Poeder”, innovatieve extracten die reageren op melanogenesis met een glanzende activiteit. Galam Boter voedt en beschermt de huid en maakt deze elastisch en fluwelig. Hyaluronzuur in de vorm van microsferen heeft een vullend en vochtinbrengend effect. Deze crème is ook geschikt om rode en geïrriteerde huid, te wijten aan externe oorzaken, te herstellen. In combinatie met de koude, begunstigt dit zeer effectieve product, rijk aan natuurlijke anti-aging en hydraterende bestanddelen de stimulering en de vernieuwing van de cellen terwijl de huid intensief herstelt en gevoed wordt. Dag na dag is de huid veerkrachtiger, elastischer, zachter en gladder.

  • Email adres wordt een bevestiging gestuurd
  • Voor eerste kennismaking zowel de intake, de eerste cryo behandeling van 100 euro plus een VIP chrome afslank behandeling van 55 euro nu voor 100 euro!
    Cryo behandeling

Klik gerust eens door onze categorieën heen: