Maak een afspraak
Toegang

Page content

Cryotherapie de oplossing

Wat betekent cryotherapie eigenlijk voor mij?

Onmiddellijke verwijdering van hardnekkige vetcellen. Pijnloos en zonder verdoving. Cryo 21 maakt gebruik van revolutionaire cryolipolyse techniek die er voor zorgt dat het probleem zone via koeling effectief behandeld kan worden. De behandeling is snel en pijnloos zonder injecties, operatie of herstelperiode. De nieuwe techniek maakt het mogelijk vetrolletjes op specifieke plaatsen als buik, de benen en de taille te behandelen zonder de weefsels te beschadigen.

Resultaat

Na de behandeling begint het proces van afsterven van de vetcellen. Deze worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals het vet uit onze voeding.
Het eerste resultaat ziet men onmiddellijk na de behandeling. Na twee weken verkrijgen we het eindresultaat.
De cryo 21 heeft een wetenschappelijke goedkeuring en is daarom perfect veilig.

Een maatje minder met “Cryo 21”!

Cryotherapie werkt als een therapeutische toepassing van koude. De doeltreffendheid van deze behandeling zit in het snel afkoelen van vetcellen in een mum van tijd. Zonder schade aan de huid en spier- of zenuwweefsel aan te richten koelen de vetcellen van 34ºC naar -8ºC af en worden deze door het lichaam op een veilige manier afgebroken. cryotherapie op het lichaam: versnellen van de bloedsomloop zorgt voor een eliminatie van toxines en een groter calorievebruik, eliminatie van lokale cellullitis, verminderen van de vetcellen, lymfedrainage, versteviging van de spieren, hermodeleren en afslanken cryotherapie op het gelaat: versteviging van de weefsels, versteviging van de spieren, vermindering van de rimpels, verwijderen van de dubbele kin

NKA Medisch Rapport met betrekking tot de werking en resultaten van CRYO 21

Deze studie werd uitgevoerd door Dr Ilaria Marelli, een chirurg, gespecialiseerd in de psychologie en esthetische geneeskunde. Ze werkt al een aantal jaren in de sector van de esthetische geneeskunde en technologie toegepast op de geneeskunde.

CRYO 21 is cryotherapiesysteem dat werkt bij een temperatuur tussen 0° C en -9° C, dit zal ons toelaten om een temperatuur van 8 °C te verkrijgen in het onderhuidse weefsel. Analyse werd uitgevoerd met 100 patiënten behandeld met 6 sessies over 3 maanden.

WERKING VAN CRYO 21 OP HET MENSELIJK LICHAAM

Het woord cryo komt van het Griekse KRYOS dat ijskoud betekent. Vetophopingen zijn zeer gevoelig voor kou. Een verandering in temperatuur of thermische schok kan een proces genaamd apoptose (of geprogrammeerde celdood) veroorzaken. Dit proces, apoptose, zal leiden tot een verstoring van het celmembraan met een geleidelijk en spontaan ledigen van de vetcellen als gevolg. De eliminatie van de locale interstitiële vetten, wordt gerealiseerd door de lever en de Krebs-cyclus. De vloeistoffen, worden geëlimineerd in de nieren en de lymfecyclus. Dit proces zal tussen 15 en 20 dagen duren. De behandeling is pijnloos, het koudegevoel op de huid voelt men slechts in het begin van de behandeling en op het einde van de sessie is er tijdelijk een hogere doorbloeding in de behandelde zone.

Behandelingstype

Cryo 21 wordt toegepast op het lichaam voor de behandeling van gelokaliseerde vet en en natuurlijke cellulitis. We behandelen, esthetische problemen ter hoogte van de heupen, billen, dijen. Elke patiënt werd onderworpen aan zes behandelingen met telkens een interval van 14 dagen.

Resultaten

Bij alle patiënten vonden we positieve resultaten, geverifieerd door foto’s, huidplooimetingen en bloedanalyse. We hebben geconstateerd dat triglyceriden en cholesterol niet beïnvloed worden door cryo 21. Daarom kan deze behandeling ook worden toegepast bij patiënten met een hartziekte. Na ongeveer 10 dagen behandeling observeerden we een lichte onderhuidse ontsteking, gevormd door neutrofielen, lymfocyten en monocyten. Deze worden op natuurlijke wijze geëlimineerd in 20 dagen. We constateerden een duidelijke afname van onderhuids vet en een versteviging van het huidweefsel, wat een positief effect heeft op de esthetische problemen veroorzaakt door vet en cellulitis . We verkregen een toename van huidskleur op de heupen, billen, dijen en buik. Bij enkele testpersonen observeerden we ook een licht gewichtsverlies. De resultaten blijken al uit de eerste behandeling en worden verder geoptimaliseerd met een cyclus van 6 behandelingen.

Conclusie

We verifieerden alle significante resultaten toegepast op alle testpersonen. Het effect van de vermindering van onderhuids vet is tastbaar door het meten van huidplooien. De vermindering van lichaamsvet, verstevigde weefsels en in sommige gevallen een licht gewichtsverlies worden meer en meer zichtbaar in de dagen na de behandeling. CRYO21 behandeling is pijnloos, niet-invasief, die ook kan worden gebruikt in de aanwezigheid van contra-indicaties voor andere behandelingen, zoals cavitatie, radiofrequentie, etc.. CRYO21 maakt gebruik van een natuurlijk fysiologisch mechanisme.

afvallen op benen, heup, taille, buik, lovehandles, armen

afvallen op benen, heup, taille, buik, lovehandles, armen

Te behandelen zones Mogelijkheid om doelgericht te werken op zones die u wil

gezicht, hals, decolleté, kin, arm, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen, kuiten

Doelgericht werken op de zones die u wil

Klik gerust eens door onze categorieën heen: