Maak een afspraak
Toegang

Page content

Hoe werkt het

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude, waarbij vetcellen op een natuurlijke en effectieve manier worden verwijderd. De cellen worden eerst bevroren, waardoor ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens verlaten ze je lichaam op een natuurlijke manier als afvalstof. Zowel mannen als vrouwen kunnen een Cryo 21 behandeling volgen. Cryo 21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie wekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces op die apoptose wordt genoemd.
Vermindering vetophoping én bevordert versteviging
De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34°C naar ongeveer 8°C zonder het creëren van een koude gevoel.
De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

veilig afbreken van vetcellen

Effecten op het gelaat

Hoe-werkt-het

Cryo behandeling voor de man, als u regelmatig traint maar komt u maar niet van dat zichtbare vetrandje af? dit is logisch, want juist de probleemzones als de buik, benen en armen, zijn de plekken waar je met sporten en diëten niets bereikt. Hebben wij speciaal een Cryolipolyse behandeling ; een methode die vetcellen kan afbreken juist op die probleemzones. Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse 3 tot 8 cm vet per kuur (6  behandelingen) verwijderen. Kortom, een Cryobehandeling kan wel eens een oplossing zijn voor overtollig vet. Investeert in een beter uitziende body, ook andere specifieke  behandelingen voor de man zijn te vinden bij www.Bodyline-amsterdam.nl.

Na een Cryolipolyse behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2 liter water* drinkt, om te zorgen dat de afvalstoffencomponenten zich makkelijker laten afschreiden.

*Van water valt je niet echt van af, maar het voorkomt wel dat je dingen drinkt die vol calorieën zitten. Het innemen van overdreven veel liters water is natuurlijk niet de bedoeling.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: