Maak een afspraak
Toegang

Page content

NKA Medisch rapport

NKA Medisch Rapport met betrekking tot de werking en resultaten van CRYO 21

Deze studie werd uitgevoerd door Dr Ilaria Marelli, een chirurg, gespecialiseerd in de psychologie en esthetische geneeskunde. Ze werkt al een aantal jaren in de sector van de esthetische geneeskunde en technologie toegepast op de geneeskunde.

CRYO 21 is cryotherapiesysteem dat werkt bij een temperatuur tussen 0° C en -9° C, dit zal ons toelaten om een temperatuur van 8 °C te verkrijgen in het onderhuidse weefsel. Analyse werd uitgevoerd met 100 patiënten behandeld met 6 sessies over 3 maanden.

WERKING VAN CRYO21 OP HET MENSELIJK LICHAAM

Het woord cryo komt van het Griekse KRYOS dat ijskoud betekent. Vetophopingen zijn zeer gevoelig voor kou. Een verandering in temperatuur of thermische schok kan een proces genaamd apoptose (of geprogrammeerde celdood) veroorzaken. Dit proces, apoptose, zal leiden tot een verstoring van het celmembraan met een geleidelijk en spontaan ledigen van de vetcellen als gevolg. De eliminatie van de locale interstitiële vetten, wordt gerealiseerd door de lever en de Krebs-cyclus. De vloeistoffen, worden geëlimineerd in de nieren en de lymfecyclus. Dit proces zal tussen 15 en 20 dagen duren. De behandeling is pijnloos, het koudegevoel op de huid voelt men slechts in het begin van de behandeling en op het einde van de sessie is er tijdelijk een hogere doorbloeding in de behandelde zone.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: