Maak een afspraak
Toegang

Page content

Over ons

Nederlands Cryo Instituut

Nederlands Cryo Instituut valt onder Bodyline Beauty & More dit is een gespecialiseerde beautysalon voor huidverjonging en huidverbetering en kapsalon met haarverlenging. 

Bodyline is al meer dan 21 jaar de ideale plaats voor iedere man of vrouw die er op een natuurlijke manier jeugdig en stralend uit wil blijven zien. De geavanceerde behandelmethoden die uitgevoerd worden door professionele specialisten zorgen voor zichtbare resultaten. 

Echte  schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Ons doel is om die innerlijke schoonheid naar buiten te brengen zodat de hele wereld uw uitstraling kan zien! Onze uitdaging is dat iedereen er stralend uitziet.

Onze aanpak  is persoonlijk en pragmatisch. Uiteraard houden we rekening met uw huidskleur, gezichtsbouw, haarsoort en persoonlijkheid. Met Bodyline zijn een gave stralende huid en mooi haar voor iedereen weggelegd.

Schoonheidssalon Huidverbetering Amsterdam

 Onze professionals staan graag voor u klaar. Met behulp van ons vakmanschap, de nieuwste technieken en de juiste apparatuur bereiken we de beste resultaten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandelen voor  acne, rimpels, een verslapte huid of pigmentvlekken. Voor een mooie, levendige  gezichtsuitdrukking bieden  wij permanente make–up om de wenkbrauwen te  verfraaien of op te frissen, uw lippen een voller accent geven of uw ogen opnieuw laten spreken.

Blijf er jeugdig uitzien en uw goed voelen met een mooi slank lichaam.  Bij Bodyline kunnen wij u er jonger uitlaten zien en laten afslanken op iedere plek op uw lichaam. Ook het verwijderen van ongewenst haar en het liften en verstevigen van het lichaam zorgt voor prachtige resultaten! Botox artsen op afspraak aanwezig.

Maar ook een Kapsalon en haarbehandeling

In de kapsalon creëren we een nieuwe look en geven u een thuisgevoel. Als u in de spiegel kijkt zijn we blij als u zegt: ja, ik zie er weer perfect uit. Wilt u mooi, vol en lang haar?  In onze professionele kapsalon kunnen we uw haar voller en langer maken door het inweven van handgemaakte haarmatten van hoogwaardige – en duurzame kwaliteit . Het soepele ingeweven haar behoudt langdurig zijn glans en pluist niet. Ook kunt u het gewoon dagelijks behandelen en stylen op uw eigen vertrouwde manier. Een stralend kapsel dat niet van echt te onderscheiden is!

Géke Klooster 

Géke Klooster richtte in 1996, na jaren ervaring in de schoonheidsbranche, Bodyline Beauty & More op. Hiermee ontstond er een plek waar klanten de perfecte verzorging en uitstraling kunnen vinden die ze verdienen. Bodyline biedt een uitgekiend en breed scala aan uiterst professionele behandelingen voor huid en haar.

Drs Mucahit Yalaniz Cosmetische Arts

Ieder mens is mooi op zijn of haar manier. Ik zet graag mijn passie voor de cosmetische geneeskunde in om het mooiste in u naar boven te halen. Mijn specialiteit ligt in het behalen van natuurlijke resultaten met kwaliteit voorop. Kom gerust langs voor een intakegesprek, ik denk graag met u mee!


Dit team heeft de meeste ervaring in de Beauty Branche van Amsterdam

Eigenaresse Nederlands Cryo Instituut en Bodyline

Géke Klooster: Eigenaresse Nederlands Cryo Instituut en Bodyline

Kelly Verbeek Schoonheidspecialiste

Kelly Verbeek Cryo specialiste en Schoonheidspecialiste

Demi schoonheidsspecialiste

Mucahit Yalaniz mijn passie is de cosmetische geneeskunde

Klik gerust eens door onze categorieën heen: