Maak een afspraak
Toegang

Page content

Veilig

Veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier kunnen worden geëlimineerd zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.
Met behulp van de Cryo 21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

De Harvard Medical School (HMS) heeft uitgebreide testen gedaan en passen de Cryo 21 grootschalig toe.  Het is een instituut van de wereld beroemde Harvard-universiteit (Harvard University), dat is gevestigd in het medische district van Boston daar waar ook een aantal bekende gespecialiseerde ziekenhuizen liggen die met Harvard Medical School geaffilieerd zijn: oa Beth Israel deaconess Medical Center, Brigham and Womes’s Hospital, Children’s Hospital Boston en het Dana-Farber Cancer Institute. Harvard Medical School werkt ook samen met het elders in Boston gelegen Massachuchetts General Hospital.

Wetenschappelijke bewezen dat coolscupting en cryolipolyse ook daadwerkelijk zorgen voor verminderde vetlaag.

harvard medical school gebruikt cryo 21gediplomeerde schoonheidsspecialisten bij Anbos

 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: