Maak een afspraak
Toegang

Page content

Waarom werkt dit echt

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!
Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. De Cryo 21 maakt gebruikt van het principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS)*, Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam. Het wordt ook in America veel toegepast in andere ziekenhuizen.

*De Harvard Medical School (HMS) is een instituut van de wereld beroemde Harvard-universiteit (Harvard University), dat is gevestigd in het medische district van Boston daar waar ook een aantal bekende gespecialiseerde ziekenhuizen liggen die met Harvard Medical School geaffilieerd zijn: oa Beth Israel deaconess Medical Center, Brigham and Womes’s Hospital, Children’s Hospital Boston en het Dana-Farber Cancer Institute. Harvard Medical School werkt ook samen met het elders in Boston gelegen Massachuchetts General Hospital.

cryo harvard

Harvard Medical School waar gebruik word gemaakt van de cryo-21

Klik gerust eens door onze categorieën heen: